fbpx
Nettbutikk

På tide med ny nettbutikk eller oppdatere en eksisterende? Det kan vi hjelpe deg med! Flere og flere velger å handle på nett kontra i butikk, desto viktigere blir det at nettbutikkene er brukervennlige og tiltrekkende. Nettbutikkene blir bygget i WooCommerce- WordPress og Shopify. Vi har valgt å spesialisere oss på disse to plattformene da de tilbyr de mest moderne, brukervennlige og populære nettbutikk løsningene du vil finne på markedet.

  • Shopify
    fra 6 990,-
    Shopify gjør det enkelt for deg å drifte nettbutikken din med Shopify sine enkle systemer. Vi anbefaler alltid Shopify til kunder som trenger noe raskt og enkelt. Shopify er ett kraftig system som gjør det enkelt for deg å konvertere kunder.
  • Woocommerce/Wordpress
    fra 20 000,-
    Nettbutikk med WooCommerce gir der mer frihet til å få nøyaktig den nettbutikken du ønsker. Du får også ett fantastisk system for å drifte butikken din. Vi bygger nettbutikker etter dine ønsker og kommer gjerne med innspill til hvordan du selv kan best nå dine kunder.

Vi inkluderer opplæring slik at du er i stand til å gjøre endringer på siden selv i etterkant. Jeg inkluderer også et rammeverk gjør at endringer på siden (bilder/tekst/video/layout) blir mye, mye enklere enn hva som er standard i WordPress. Denne lisensen koster normalt 2000,- kroner i året, men jeg har flerbrukerlisens og inkluderer denne gratis til alle mine kunder. Det er da sjeldent du får behov for bistand i etterkant, og gjør at videre oppdatering av siden rett og slett blir gøy.

Et godt valg.

Vi kontakter deg snarest med et ftilbud. Vi kan også hjelpe deg med: