WEBSITE DEVELOPMENT

Affordable solutions for all your creativity needs.

På tide med ny nettbutikk eller oppdatere en eksisterende? Det kan vi hjelpe deg med! Flere og flere velger å handle på nett kontra i butikk, desto viktigere blir det at nettbutikkene er brukervennlige og tiltrekkende. Nettbutikkene blir bygget i WooCommerce- WordPress og Shopify. Vi har valgt å spesialisere oss på disse to plattformene da de tilbyr de mest moderne, brukervennlige og populære nettbutikk løsningene du vil finne på markedet.

Woocommerce/Wordpress

Nettbutikk med WooCommerce gir der mer frihet til å få nøyaktig den nettbutikken du ønsker. Du får også ett fantastisk system for å drifte butikken din. Vi bygger nettbutikker etter dine ønsker og kommer gjerne med innspill til hvordan du selv kan best nå dine kunder.

Shopify

Shopify gjør det enkelt for deg å drifte nettbutikken din med Shopify sine enkle systemer. Vi anbefaler alltid Shopify til kunder som trenger noe raskt og enkelt. Shopify er ett kraftig system som gjør det enkelt for deg å konvertere kunder.

Oplæring
Vi inkluderer opplæring (personlig møte eller video) slik at du er i stand til å gjøre endringer på siden selv i etterkant. Jeg inkluderer også et rammeverk gjør at endringer på siden (bilder/tekst/video/layout) blir mye, mye enklere enn hva som er standard i WordPress. Denne lisensen koster normalt 2000,- kroner i året, men jeg har flerbrukerlisens og inkluderer denne gratis til alle mine kunder. Det er da sjeldent du får behov for bistand i etterkant, og gjør at videre oppdatering av siden rett og slett blir gøy.

Drift/Webhotel
Trenger du drift/webhotell koster dette kun 100,- kroner per måned, ingen bindingstid, og inkluderer https / SSL kryptering i prisen (enkelte tar tillegg for dette).

Design
I pris eksemplene er det tatt høyde for grunnleggende god design med eget uttrykk for bedriften din, som kan være dekkende for mange. Det er likevel slik at man får det man betaler for – Mange kan være tjent med at det legges enda litt mer tid i design, spesielt om man har mange produkter eller tilbyr tjenester som med fordel kan vektlegges mer i sin uttrykksform for å virke selgende og troverdig ut. Basert på den første samtalen vår så vil jeg komme med forslag til hva jeg mener kan passe for dere.