fbpx

Ferdig nettside eller nettbutikk i WordPress på minutter.

Laget av norske designere, for norske bedrifter

Vi gjør WordPress og hjemmesider enkelt for alle. Ferdig oppsatt nettside med .no eller .com domene på minutter. Velg mellom mange designmaler. Det er enkelt å tilpasse. Vi hjelper deg også med drift, design og markedsføring – Hvis du vil.

Profesjonelle designmaler

Er du regnskapsfører, håndverker, advokat, personlig trener eller praktiserende innen helse?

Har du butikkutsalg, eller nettbutikk fra før? Jobber du i en helt annen bransje, og vil ha flere kundehenvendelser på nett? Finn en mal som passer for deg.

Enkle priser, mye for pengene

Ingen bindingstid. Heller ingen oppstartspris (kun hvis du vil kjøpe domene).

Kampanjeside

250,- /mnd

Nettside

350,- /mnd

Nettbutikk

590,- /mnd

Nystartet firma?

Se vårt forhåndslagde nettside med dine firmaopplysninger. Deretter kan du enten overta og endre den, eller få hjelp fra en av våre designere. Kun 290,- kroner per måned og ingen bindingstid. Til odel og eie – Du kan til og med flytte den nye nettsiden din til en annen driftsleverandør. 

En vanlig utfordring når du velger nettsideleverandør

Den aller beste kvaliteten og fleksibiliteten på en nettside får du dersom du bestiller en løsning hos et dyktig webdesignbyrå (SitePress er forøvrig et produkt av webbyrået Finde). Du får en prosess med behovsavklaring, egen profil og skreddersydd nettside. Men dette koster også nokså mye penger, og ikke alle kan rettferdiggjøre dette – Spesielt i en startup.

Alternativet, hvis du er teknisk flink, er å sette opp en løsning fra bunnen av, med mye prøving og feiling. Er du ikke så teknisk av deg, kan du ta i bruk enkle nettsidebyggere. Som Wix, Squarespace og lignende. De kan virke enkle ut, men er begrenset i bruk, med lite fleksibilitet. Og leverandøren eier både plattformen og nettsiden din, og du er fastlåst i leverandøren sitt økosystem hvis du senere vil bytte løsning.

Vår filosofi og forretningsmodell

Vi leverer ferdig oppsatte nettsider med verdens mest brukte og fleksible plattform – WordPress. Vi inkluderer en rekke enkle verktøy som er tilrettelagt for norske bedrifter. Vi leverer drift (også kalt hosting/webhotell), og du har tilgang på webdesignere til en hyggelig pris hvis du trenger det. Vi er vant til å jobbe med tredjepartsløsninger som Mailchimp, Bring, Vipps, Visma Eaccounting og mange andre norske leverandører, og kan integrere med løsningene du ønsker å bruke.

Du får profesjonelle ferdigoppsett på nettsider, til en lav månedspris. Profesjonell hjelp som du bare betaler for når du trenger det, er en telefon eller chat unna. Vi drifter alt, og vil du bytte til en annen partner, kan du ta med deg nettsiden.

Sitepress for webutviklere

Det Sitepress leverer, er ferdig oppsatt WordPress i en multisite-løsning, hvor vi tar oss av webhotell og oppgradering av WordPress og plugins. Dette gir kundene frihet til å endre de aspektene som er viktigst – Innhold, design og markedsføring. Vår erfaring fra tidligere er at mange kunder (i beste mening) ukritisk installerer mange plugins for å legge til funksjonalitet. Men ofte gir ikke dette ønsket effekt, gir treghet på siden og skaper andre problemer. Begrensning på installering av plugins ser vi derfor på som positivt for brukerne.

Derfor har vi også forhåndsinstallert de beste pluginsene, også premium plugins hvor vi betaler mange tusen kroner i året som flerbrukerlisens som brukerne får gratis – Som har bestått tidens tann og gir god verdi.  Ønsker kunden en plugin vi ikke har i nettverket, kan vi etter avtale sette den opp for kunden.

Dersom det er behov for et veldig spesifikt, teknisk oppsett – Da er tiden kanskje inne for å flytte installasjonen fra vår multisiteløsning, til en selvstendig WordPressinstallasjon. Dette kan vi gjøre innenfor vår egen hosting, eller du kan ta deg av hostingen. Hos oss får du tilgang til et komplett cPanel med PhpMyAdmin, FTP og SSH. 

Vår hosting blir levert av WPMUDEV og serverparken ligger i Europa. Vi har valgt WPMUDEV fordi de er spesialister på WordPress og multisite, og har en rekke verktøy med hensyn til sikkerhet og drift. 

Et godt valg.

Vi kontakter deg snarest med et forslag på ny nettside for deg, helt uforpliktende. Vi kan også hjelpe deg med: