fbpx

Bygg din WIX

Nettside
Idag!

Bygg din WIX

Nettside
Idag!

Wix Norge,
Vi hjelper deg

Wix norge er en partner av Wix.com som hjelper med å bygge wix nettsider. Vi gjør alt fra små jobber som å koble til domener til å bygge profesjonelle nettsider som funker…

Nettdesign har blitt en av de beste metodene for å holde kundens oppmerksomhet. 38% av mennesker vil slutte å engasjere seg på et nettsted hvis innholdet eller oppsettet er lite attraktivt.

Lag nettsiden du fortjener

Hvis du leter etter et nettsted som ser profesjonelt ut og enkelt å lage, anbefaler vi at du bruker Wix. Perfekt for små bedrifter, personlige nettsteder eller e-handel, Wix har en plan som kan imøtekomme alle kategorier.
Lag din første vakre webside på få minutter i dag.
Klikk på lenken nedenfor for å komme i gang.

Premium
Design

14-dagers
Prøveperiode

Dra og Slipp

Wix er en dra-og-slipp-redigerer som gjør det enkelt å lage profesjonelle og responsive nettsteder, uten å skrive en eneste kodelinje.

Mer enn 600 temaer

Wix lar deg designe, annonsere og selge gjennom nettstedet ditt. Disse kategoriene inkluderer fotografering, mat, skjønnhet, forretning, reise og mer.

Unlimited

Entreprenører og frilansere

$12.50

Pr måned

Ubegrenset båndbredde
10 GB lagringsplass
Koble til domene ditt
Fjern wix-reklamer
Gratis domene i 1 år
1 videotime
Reklamekuponger - verdt 75$
Site Booster-app - verdt 60$
Visitor Analytics-app - verdt 60$

Velg planen som
Passer deg

Wix tilbyr en gratis plan for å teste ut nettstedbyggeren deres. Du kan opprette en konto som bygger nettstedet ditt på få minutter, men nettstedet ditt vil ha wix-annonser. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere for å fjerne annonsene, kommer alle planene med en gratis 14-dagers prøveperiode, slik at du kan teste dem før du kjøper. De inkluderer alle SSL-sikkerhet og et gratis domenenavn i 1 år. Wix vil være ansvarlig for å være vert for nettstedet ditt og sørge for at det lastes raskt nok til å holde kundens oppmerksomhet