Seal Media AS

I over 10 år har Seal Media AS vært i forkant av digital innovasjon. Med vår lidenskap og dedikasjon har vi vokst til å bli et ledende kreativt byrå i Norge, spesialisert på å utvikle nettbutikker som ikke bare møter, men overgår forventningene.

Eksperter på e-handel

Vi skjønner at hver nettbutikk er unik, og vårt mål er å skape skreddersydde løsninger som reflekterer din virksomhets identitet, samtidig som den tiltrekker og beholder kunder. Vårt fokus er på Shopify og WooCommerce plattformer, anerkjent for deres fleksibilitet og brukervennlighet, noe som gjør oss i stand til å bygge dynamiske, responsive og lett-navigerte nettbutikker som er optimalisert for det norske markedet.

Pris, ekspertise, og innovative løsninger

Hva skiller oss fra mengden? Vår uovertrufne kombinasjon av konkurransedyktige priser, dyptgående ekspertise, og evnen til å integrere avanserte abonnementsløsninger samt Vipps-betalingsløsninger. Dette gjør oss til det foretrukne valget for virksomheter som søker å maksimere sin online tilstedeværelse og salg.

 

Tilpassede abonnementsløsninger

Vi forstår betydningen av tilbakevendende inntekter for din virksomhet. Vårt team er spesialister på å implementere tilpassede abonnementsløsninger, som ikke bare forbedrer kundeopplevelsen men også sikrer en jevn inntektsstrøm for din virksomhet.

Forenklet betaling med Vipps

I dagens digitale æra er enkelhet nøkkelen til enhver transaksjon. Ved å integrere Norges mest populære betalingsløsning, Vipps, gjør vi det raskt og trygt for dine kunder å gjennomføre kjøp, noe som øker konverteringsraten betydelig.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er enkelt: Å hjelpe din virksomhet med å vokse gjennom effektiv og rimelig digital markedsføring. Vi tror at vedvarende vekst starter med et solid markedsføringsgrunnlag, og vi er her for å støtte deg hver steg på veien, fra strategi til implementering.

La oss skape noe fantastisk sammen

Hos Seal Media AS er vi mer enn bare et byrå; vi er din partner i digital vekst. Uansett om du planlegger å lansere din første nettbutikk eller ønsker å ta din eksisterende nettbutikk til nye høyder, har vi kunnskapen, verktøyene, og lidenskapen som kreves for å gjøre dine digitale drømmer til virkelighet.

Møt vårt team

I hjertet av Seal Media AS finner du et kompakt, men eksepsjonelt talentfullt team. Selv om vi kanskje er få, bringer hver av oss en dybde av kunnskap og en lidenskap for innovasjon som er vanskelig å finne andre steder. Vårt team består av dedikerte profesjonelle som er spesialister på å bygge nettbutikker som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer feilfritt, er optimalisert for det norske markedet, og leverer resultater.

Som et lite team jobber vi tett sammen, noe som gjør oss i stand til å raskt tilpasse oss nye utfordringer og effektivt implementere skreddersydde løsninger for våre kunder. Vår størrelse er vår styrke, ettersom den tillater oss å bygge sterke, personlige relasjoner med hver enkelt kunde og virkelig forstå deres unike behov og mål.

Nedenfor kan du bli bedre kjent med de drevne individene som vil være med deg på reisen mot digital suksess. Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg.

Aleksander Kavli

Web designer og løsningsarkitekt

Med et skarpt øye for design og en dyp forståelse for hvordan teknologi kan brukes til å løse komplekse problemer, er Aleksander kraften bak de innovative og brukervennlige nettsideløsningene hos Seal Media AS. Hans tilnærming kombinerer estetikk med funksjonalitet, sikrer at hver nettside ikke bare ser fantastisk ut, men også oppfyller klientens forretningsmål på mest effektive måte.

 

sebastian Hanssen

Markedsføring og Web design.

Sebastian er en dyktig webdesigner med en sterk forståelse for markedsføring, noe som gir ham en unik evne til å skape nettbutikker og nettsider som ikke bare ser gode ut, men som er optimalisert for suksess. Hans arbeid er en perfekt blanding av estetikk og strategi, designet for å engasjere målgruppen effektivt. Sebastians tilnærming sikrer at hver design er både tiltalende og funksjonell, og reflekterer dybden i hans kombinerte ekspertise.

Vidar Fineide

Webutvikler - Finde AS

Vidar er en mester i koding og vår gå-til person for alle tekniske utfordringer. Med et imponerende repertoar av utviklingsferdigheter spesialiserer han seg på å bygge robuste og skalerbare nettsider. Vidars detaljorienterte natur sikrer at hver prosjekt han berører ikke bare møter, men overgår industriens standarder for kvalitet og ytelse.

 

Jasmine Seim Kerr

Web designer og Wix ekspert

Jasmine er eksperten vår på Wix, kjent for å kombinere kreativt design med solid kunnskap om Wix-plattformen. Hun lager tilpassede nettsteder som både ser bra ut og er lette å håndtere. Jasmines øye for design og fokus på brukervennlighet gjør henne uvurderlig for kunder som ønsker en profesjonell og enkel nettløsning.

Klar for å ta din virksomhet til nye høyder?

Vi tilbyr skreddersydde nettbutikker og profesjonelle nettsider tilpasset dine behov. Book et uforpliktende møte for å se hvordan vi kan bidra til din suksess.

Skroll til toppen