Vår Portefølje

Velkommen til vår portefølje, hvor vi presenterer et utvalg av de nettbutikkene og nettsidene vi har hatt gleden av å utvikle og perfeksjonere. Hos Seal Media AS er hvert prosjekt en historie om samarbeid, innovasjon, og skreddersydde løsninger som møter våre kunders unike behov.

Vårt arbeid spenner over ulike bransjer og omfatter alt fra elegante nettbutikker som driver salg, til profesjonelle nettsider som bygger merkevare og engasjerer målgrupper. Gjennom vår portefølje vil du få innsikt i vår tilnærming til design, utvikling, og de strategiene vi bruker for å maksimere online tilstedeværelse.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Noen av våre kunder
5/5
Vi har fått hjelp til å sette opp nettbutikk for B2C-handel på kort tid, og har fått nyttige innspill om funksjonalitet og praktiske tilleggsapper underveis. Vi hadde mange spørsmål i prosessen - disse ble besvart raskt og vi kunne ta gode og riktige beslutninger. Shopify er svært brukervennlig og intuitivt. Konsulent Aleksander Kavli har vært til god hjelp, og leverte løsningen til avtalt pris.
Janne Grødtlien
Würth MODYF AS
5/5
Vi fikk hjelp til å sette opp en nettside for matkasser på rekord tid. Han var enkel å forholde seg til og jobbet svært effektivt, med fokus på å levere implementerbare endringer så raskt som mulig. Han samarbeidet godt med vår UX designer og var svært transparent rundt tidsbruk som gjorde det enkelt å gjøre avveininger rundt kost/nytte.
Marielle Kyrkjebø Hvide
Kolonial.no
5/5
Jeg har jobbet med mange programmerere og webutviklere, de fleste har vært utrolig flinke til å selge seg inn, men så har det manglet kompetanse og gjennomføringsevne. De er helt utrolig dyktig og får mine aller beste anbefalinger. Han holder det han lover, leverer når han skal og ikke minst kommer med mange gode råd som gjør det billigere. Tusen takk for leveransen.
Morten Hofstad
Bygg Akademiet
Klar for å ta din virksomhet til nye høyder?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan våre tjenester kan bidra til å løfte din virksomhet!

Skroll til toppen