Velkommen til vår tjenesteside! Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din nettbutikk.

Våre Tjenester

Shopify

Profesjonelle og brukervennlige nettbutikker tilpasset dine behov med Shopify.

WooCommerce

Kraftige nettbutikker på WordPress med WooCommerce, skreddersydd for din bedrift.

Markedsføring

Effektive strategier for å nå ut til ditt publikum og øke synligheten.

SEO

Optimalisering av nettstedet for søkemotorer, som gir bedre synlighet og mer trafikk

Support

Pålitelig og rask support for å sikre at din nettbutikk alltid fungerer optimalt.

Vedlikehold

Regelmessig vedlikehold og oppdateringer, så du kan fokusere på din virksomhet.

Shopify

Shopify er kjent for sin brukervennlighet og enkel oppstart. Du trenger ikke å være en teknologiekspert for å komme i gang. Med en intuitiv dra-og-slipp-grensesnitt kan du raskt sette opp en profesjonell nettbutikk, velge blant mange ferdige maler og tilpasse designet etter dine behov.

Shopify passer for bedrifter i alle størrelser, fra små startups til etablerte selskaper. Plattformen er svært skalerbar og kan vokse med din virksomhet. Med et bredt utvalg av apper og integrasjoner kan du utvide funksjonaliteten til din nettbutikk og tilpasse den til å møte spesifikke behov.

Shopify tilbyr robust sikkerhet og pålitelig drift, noe som er avgjørende for å beskytte kundedata og sikre en sømløs handleopplevelse. Plattformen inkluderer SSL-sertifikater og følger PCI-standarder for sikker betaling. I tillegg har Shopify en dedikert kundeservice som er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller utfordringer.

WooCommerce

WooCommerce er enkel å bruke og gir stor fleksibilitet for tilpasning. Den er designet for å være brukervennlig for både nybegynnere og erfarne brukere, med et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å administrere produkter, ordre og kundeinformasjon. Du kan tilpasse butikkens utseende og funksjoner for å matche din merkevare og behov.

WooCommerce tilbyr et stort utvalg av gratis og betalte utvidelser som lar deg legge til nesten hvilken som helst funksjonalitet du trenger. Dette inkluderer betalingsgatewayer, fraktalternativer, markedsføringsverktøy, og mye mer. WooCommerce kan integreres med mange tredjepartstjenester, noe som gjør det til en svært fleksibel og kraftig e-handelsløsning.

Med WooCommerce eier du din egen butikk og data fullt ut, noe som gir deg full kontroll over hvordan du administrerer og driver din e-handelsvirksomhet. I tillegg er WooCommerce en kostnadseffektiv løsning, da grunnmodulen er gratis, og du kun betaler for de tilleggsfunksjonene du faktisk trenger, noe som kan være svært gunstig for små og mellomstore bedrifter.

Markedsføring

Vi tilbyr spesialiserte tjenester innen Facebook-markedsføring for å hjelpe deg med å nå dine målgrupper effektivt. Ved å utnytte avanserte målrettingsverktøy kan vi skape skreddersydde annonser som treffer rett publikum, øker engasjementet og driver konverteringer. Våre tjenester inkluderer kampanjeplanlegging, annonseoppretting, og kontinuerlig optimalisering for best mulig resultat.

Vi hjelper deg med å maksimere synligheten på Google gjennom søkemotormarkedsføring (SEM). Våre eksperter utvikler strategier for Google Ads-kampanjer som sikrer høy ROI. Dette inkluderer nøkkelordsanalyse, annonseoppretting, A/B-testing, og regelmessig overvåking og justering av kampanjer for å sikre at du får mest mulig ut av ditt markedsføringsbudsjett.

Uansett hvilken type markedsføring du trenger hjelp med, står vårt erfarne team klar til å støtte deg. Vi tilbyr omfattende markedsføringstjenester som inkluderer strategiutvikling, innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring, og sosiale medier strategi. Vårt mål er å hjelpe din bedrift med å vokse ved å implementere effektive og målrettede markedsføringsstrategier som gir resultater.

SEO

On-Page SEO handler om å optimalisere individuelle sider på nettstedet ditt for å rangere høyere i søkemotorer og få mer relevant trafikk. Dette inkluderer optimalisering av innhold, bruk av riktige nøkkelord, forbedring av meta-tagger, optimalisering av bilder, og sikring av at nettstedets struktur er søkemotorvennlig. Ved å fokusere på On-Page SEO, kan du forbedre brukeropplevelsen og øke synligheten i søkemotorresultatene.

Teknisk SEO fokuserer på å forbedre nettstedets tekniske aspekter for å sikre at det er enkelt for søkemotorer å gjennomsøke og indeksere sidene dine. Dette inkluderer å forbedre nettstedets hastighet, sikre mobilvennlighet, optimalisere nettstedskartet, implementere strukturerte data, og sørge for at nettstedet ditt er sikkert (HTTPS). Ved å adressere tekniske SEO-faktorer kan du forbedre nettstedets ytelse og rangering i søkemotorene.

Off-Page SEO handler om å øke nettstedets autoritet og troverdighet ved hjelp av eksterne tiltak. Dette inkluderer linkbygging, der man får andre relevante og autoritative nettsteder til å linke til ditt innhold, samt sosiale signaler og omdømmebygging. Off-Page SEO hjelper til med å bygge nettstedets autoritet, som igjen kan føre til bedre rangeringer i søkemotorer og økt trafikk fra eksterne kilder.

Support

Vi tilbyr øyeblikkelig hjelp gjennom vår live chat-tjeneste, tilgjengelig direkte på nettstedet vårt. Våre dyktige supportmedarbeidere står klare til å svare på spørsmål, løse problemer og gi veiledning i sanntid. Med chat support får du rask og effektiv hjelp når du trenger det, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg.

For de som foretrekker å finne svar på egen hånd, har vi en omfattende samling av guider og dokumentasjon. Våre trinn-for-trinn instruksjoner dekker et bredt spekter av emner, fra oppsett og konfigurasjon til feilsøking og avanserte funksjoner. Disse ressursene er utformet for å være enkle å følge, slik at du kan løse problemer selvstendig og effektivt.

I tillegg til chat og guider, tilbyr vi en rekke andre supporttjenester for å sikre at du alltid har tilgang til den hjelpen du trenger. Dette inkluderer e-postsupport, telefonstøtte, og tilgang til vårt brukerforum hvor du kan få råd og dele erfaringer med andre brukere. Uansett hvilken type støtte du trenger, er vårt team dedikert til å gi deg den beste opplevelsen mulig.

Vedlikehold

Vi sørger for at din nettbutikk alltid er oppdatert med de nyeste funksjonene og sikkerhetsforbedringene. For både Shopify og WooCommerce håndterer vi oppdateringer av plattformen, temaer og plugins. Dette sikrer at din nettbutikk alltid kjører på den nyeste og sikreste versjonen, og at du drar nytte av de siste innovasjonene innen e-handel.

Sikkerhet er avgjørende for enhver nettbutikk. Vi utfører regelmessige sikkerhetskontroller for å beskytte nettstedet ditt mot trusler og sårbarheter. I tillegg tar vi automatiserte og manuelle sikkerhetskopier av alle data, slik at du kan være trygg på at informasjonen din er beskyttet og kan gjenopprettes raskt i tilfelle uforutsette hendelser.

For å sikre at din nettbutikk alltid presterer på sitt beste, tilbyr vi tjenester for ytelsesoptimalisering. Dette inkluderer overvåking av nettstedets hastighet, optimalisering av bilder og innhold, og finjustering av serverinnstillinger. Ved å opprettholde en rask og responsiv nettbutikk, forbedrer vi brukeropplevelsen og bidrar til økt kundetilfredshet og konverteringsrate.

Drømmer du om en nettbutikk som utmerker seg? Vi kan hjelpe. Klikk her for å booke et uforpliktende møte.

Skroll til toppen