Shopify Norge
Våre Tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å lykkes med din Shopify-nettbutikk. Våre ekspertteam står klare til å støtte deg gjennom hele prosessen, fra design og utvikling til markedsføring og vedlikehold.

Design og utvikling av
Shopify-nettbutikker

Vi skaper unike, brukervennlige nettbutikker som reflekterer din merkevare og gir en sømløs kjøpsopplevelse.

Tilpasning og integrasjon av Shopify-apper

Vi optimaliserer din Shopify-butikk med tilpassede apper som passer dine behov, øker effektiviteten og konverteringsraten.

Teknisk støtte og vedlikehold av Shopify-nettsteder

Vi gir pålitelig teknisk support for å sikre at din Shopify-butikk fungerer feilfritt og oppdateres jevnlig.

Eksklusive Shopify løsninger for Norske bedrifter

Vårt team av dedikerte løsningsarkitekter graver dypere for å finne innovative løsninger som setter din butikk foran konkurransen. Enten det er gjennom avanserte abonnementsmodeller eller unike nettbutikkfunksjoner, leverer vi resultater som teller.

 

Essensielle integrasjoner for din suksess

Sammen skaper vi en helhetlig nettbutikkopplevelse som kundene dine vil elske.

 

Abonnementsløsning med Vipps
Utvikling av Nettsider og Webhosting
Markedsføring
Noen av våre kunder

Hva våre kunder sier

5/5
Vi har fått hjelp til å sette opp nettbutikk for B2C-handel på kort tid, og har fått nyttige innspill om funksjonalitet og praktiske tilleggsapper underveis. Vi hadde mange spørsmål i prosessen - disse ble besvart raskt og vi kunne ta gode og riktige beslutninger. Shopify er svært brukervennlig og intuitivt. Konsulent Aleksander Kavli har vært til god hjelp, og leverte løsningen til avtalt pris.
Janne Grødtlien
Würth MODYF AS
5/5
Vi fikk hjelp til å sette opp en nettside for matkasser på rekord tid. Han var enkel å forholde seg til og jobbet svært effektivt, med fokus på å levere implementerbare endringer så raskt som mulig. Han samarbeidet godt med vår UX designer og var svært transparent rundt tidsbruk som gjorde det enkelt å gjøre avveininger rundt kost/nytte.
Marielle Kyrkjebø Hvide
Kolonial.no
5/5
Jeg har jobbet med mange programmerere og webutviklere, de fleste har vært utrolig flinke til å selge seg inn, men så har det manglet kompetanse og gjennomføringsevne. De er helt utrolig dyktig og får mine aller beste anbefalinger. Han holder det han lover, leverer når han skal og ikke minst kommer med mange gode råd som gjør det billigere. Tusen takk for leveransen.
Morten Hofstad
Bygg Akademiet
Klar for å ta din virksomhet til nye høyder?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan våre tjenester kan bidra til å løfte din virksomhet!

Skroll til toppen